MENU CATERING

moje menu na catering
TWOJE MENU:
(WYCENIMY przykładowe menu)
w dniu:
docelowo na godz:
adres docelowy:
tel kontaktowy-ZAPISZ:
(oddzwonimy w celu potwierdzenia cateringu oraz wpłaty zaliczki)
podaj e-mail prześlemy wycenione menu:

Catering-Dowóz 

   RYBNIK-GASZOWICE-RADLIN-PSZÓW-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd         

Restauracja Renatka laureatem konkursu

KORONA SMAKOSZA W KATEGORI
SMAK POTRAW 2012

2014 zdobyliśmy WYRÓŻNIENIE-CERTYFIKAT
"Korona Smakosza na Śląsku i Zagłębiu"

 

             Oferujemy państwu pełen zakres usług gastronomicznych w formie cateringu dla klientów indywidualnych oraz dla firm  lub szkół - na wynos  z dowozem. Serwowane menu jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania z uwzględnieniem potrzeb i sugesti klienta. Służymy radą przy doborze potraw. Udekorowane gorące potrawy lub inne wybrane posiłki dowozimy na miejsce lub z odbiorem własnym.Aby w sposób satysfakcjonujący wywiązać się ze zlecenia prosimy o składanie zamówień z wyprzedzeniem. Zapewniamy wysoką jakość potraw, dużą różnorodność oraz konkurencyjne ceny .

*** Nasz cel to  satysfakcja i pełne zadowolenie klienta ***

RR

 GORĄCE DANIA DOWOZIMY PROSTO NA STÓŁ NA NASZYCH PÓŁMISKACH Z KAUCJĄ ZWROTNĄ LUB NA JEDNORAZOWYCH ZA DOPŁATĄ            

                     catering zestawy 
                na różne okazje

    01/        koryto mięsne-np/10osób

      • golonka pieczone przednia z kością /waga 0,40kg-0,45 kg/- 3szt

      • żeberka pieczone    -    0,7kg

      • kapusta zasmażana z czosnkiem 1,5kg

      • szaszłyki z karczku-2szt

      • pieczone mięsiwo z wędzarni -2porcje

      • kiełbaski białe w plastrze boczku -  2 szt

      • kiełbaski wiejskie w plastrze boczku    -  2szt

      • krupnioki w plastrze boczku   -  2sz

      • łódeczki ziemniaczane złociste z posypką 5p

      • dufinki ziemniaczane 5p

      •  mix pierogów 10szt 

      •                                     całość= 429- 

***************************************************************

            02/    koryto mięsne + sałatki  np /10osób

  • szaszłyki drobiowe z boczkiem z papryką cebulą kolorowe -3sz

  • kotlet dr z gruszką i żurawiną w szynce szwarcwaldzkiej 2szt

  • kotlet schabowy tradycyjny =2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3 porcje

  • udka drobiowe faszerowane fetą- 2szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie 2szt

  • sałatka z torttellini 1ŚR kielich

  • sałatka gyros z kurczakiem 1 ŚR kielich

                                     CAŁOŚĆ=385-

**************************************************************

    03/półmisek mięsny+sałatki-np /10osób     

  • kotlety faszerowane pieczarkami 2szt

  • kotlety de volaille serem żółtym w sezamie-2szt

  • ser camembert panierowany + żurawina-2szt

  • ozory wołowe w sosie musztardowym-3szt

  • udka kacze pieczone- 3szt

  • polędwiczki wp w sosie z zielonego pieprzu-3p

  • sałatka grecka z fetą=1ŚR kielich

  • sałatka makaronowa z kurkami=1ŚR kielich

  • CAŁOŚĆ=399,-

****************************************************************

                   

04/     przykładowy catering np10osób

  • rolada wp 3szt

  • rolada wołowa 3szt

  • pieczeń wp z szynki 2szt

  • kotlety schabowe tradycyjne w panierce=2szt

  • kotlet de volaille z serem żółtym w sezamie=2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3porcje

  • kluski-10porcji

  • sos z rolad 1,50 litra

  • zestaw surówek:z kapusty czerwonej,mix sałat w sosie vinegret,buraczki 10p

                         CAŁOŚĆ=549,-

---------------------------------------------------     

05/         przykładowy catering 10 osób

  • udka kacze z jabłkami zapiekane -3szt

  • rolady wp – 3szt

  • rolada dr faszerowana serem camembert +żurawina w szynce szwarcwaldzkiej -2szt

  • pieczeń cielęca w sosie własnym maślanym-0,40kg

  • kotlety dr faszerowane pieczarkami i serem żółtym-2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-0,40kg

  • kluski białe i czarne - 10p

  • sos pieczeniowy-1,5 litra

  • kapusta czerwona,surówka z kapusty białej,buraczki -10p

    CAŁOŚĆ 565,-

--------------------------------------------------                                 

06/      przykładowe menu catering-10 osób

  • steki łososia z rusztu -3szt

  • ser camembert w cięście francuskim+sos żurawinowy- 3szt

  • kule dr faszerowane szpinakiem i serem feta-2szt

  • kotlety de volaille z serem żołtym w sezamie-2szt

  • kotlety drobiowe nadziewane warzywami orientalnymi -2szt

  • sznycle z piersi indyczej w sosie śmietanowo pieczarkowym-3porcji

  • mix sałat z pomidorkiem koktailowym w sosie vinegrt koperkowym=1D kielich

                                    CAŁOŚĆ=385,-

------------------------------------------------------------------------------

07/    catering-przykładowy zestaw 10 osób

  • kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt

  • kotlet de volaille z serem w sezamie -3szt

  • kotlet de volaille z masłem pietruszkowym-3szt /podajemy w całości/

  • nuggetsy drobiowe z posypką sera żółtego-3porcje

  • zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt

  • sałatka  tortellini ze świeżym szpinakiem pomidorkiem i jajkiem-1ŚR kielich

  • sałatka  mix sałat z grilowanym kurczakiem-1ŚR kielich  

                        CAŁOŚĆ=469,-

                      

08/   przykładowe menu-catering-zimne przkąski -10p

  • półmisek : 

  • koreczków serowych-10szt 

  • koreczków z szynką-10szt

  • jaja faszerowane mix -10 połówek jaj

  • kurczak w galarecie-5szt

  • roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ptysie faszerowane serkiem +szczypiorek rzodkiewka itp-10szt

  • CAŁOŚĆ=299,-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

09/    catering-zestaw /np na 10 osób/

  • szaszłyki z karczku i boczku kolorowe-3szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kule drobiowe faszerowane szpinakiem i białym serem mazzarella w panierce panko-2szt

  • udka dr faszerowane kurkami-3szt

  • kotlet schabowy w panierce migdałowej-2szt

  • camembert z orzechami włoskimi i żurawiną zapiekany w cieście francuskim + sos żurawinowy-3szt                            

     CAŁOŚĆ 298,-

-----------------------------------------------------

10/  menu-catering /np na 10osób/GRILL

  • żeberka pieczone-1/2kg w kapuście

  • karczek pieczony  z grila z cebulką-1/2kg

  • skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt

  • kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt

  • krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt

  • cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich średni

  • chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym

    CAŁOŚĆ=335,--                      

------------------------------------------------------------

11/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /

  • schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-3zt

  • kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-3szt

  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce szwrcwaldzkiej-3szt

  • kule drobiowe faszerowane serem mozzarella i szpinakiem-3szt

  • sałatka z tortellini szynką serem kukurydza ogórkiem zielonym pomidorkiem -1ŚR kielich

  •    sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1ŚR kielich

                        CAŁOŚĆ=394,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------

          12/     catering-menu /np na 12 osób/

  • rolady wp 4szt

  • rolady wołowe=4szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kotlet faszerowany pieczarkami -2szt

  • udka z kaczki pieczone-3szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-4szt

  • kluski białe i czarne-12porcji

  • sos pieczeniowy-2litry

  • kapusta czerwona ,surówka z białej kapusty,buraczki-12p

                               CAŁOŚĆ=755,-


13/ catering przykładowy /np na 10 osób /

  • udka z kaczki pieczone w jabłkach -3szt

  • kotlety de vilaille faszerowane brokułami i serem żółtym w płatkach migdałowych-2szt

  • policzki wołowe z musztardą francuską-3szt

  • cielęcina w sosie kurkowym -3szt

  • camembert w cieście francuskim z orzechami włoskimi i żurawiną+sos żurawinowy-2szt

  • steki z łososia z rusztu z masełkiem i cytryną -2szt

  • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym-ŚR kielich

  • sałatka z pieczonym burakiem karmeliowaną gruszką -ŚR kielich

                            CAŁOŚĆ=499,-

------------------------------------------------------------


  • 14/ catering menu przykładowe np. na 10 osób /

    • kotlety z piersi indyczej w migdałach-2szt

    • ser camembert zapiekany w płaszyku boczku wędzonego w sosie żurawinowym-2szt

    • policzki wołowe w sosie kurkowym-3porcje

    • rolada drobiowa faszerowana serem pleśniowym w szynce szwarcwaldzkiej-2szt

    • pieczeń z karczku w sosie pieprzowym-3porcje

    • udka kacze z pieca-3szt

    • dufinki-5porcji

    • ziemniaczki opiekane -5porcji

    • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym w sosie vinegret-10porcji

      CAŁOŚĆ=499,-

    ----------------------------------------------------

 15/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /
  • półmisek mięs pieczonych w plastrach na zimno+szyneki 3 rodzaje i sery mix - 0,50kg

  • śledz po japońsku-7szt

  • rożki z szynki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ozór wołowy w galarecie-5szt

  • tatar z cebulką i ogórkiem konserwowym-0,40kg

  • jajka faszerowane mix-10połówek

                                                CAŁOŚĆ=299,-

    --------------------------------------------------

    16/ zestaw przekąski na imprezę / np. 10 osób/

    • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,papryką ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=10szt

    • sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną =10szt

    • pizzerinki mix kolorowe=10szt

    • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem=10szt


    CAŁOŚĆ=349,-

    nowe ceny 01-stycznia 2024r

    --------------------------------------------------

    


  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /;

  • kule drobiowe ze szpinakiem i białym serem mozarella-16,90

  • polędwiczki 150g wieprzowe w sosie grzybowo-borowikowym 100ml=21,90

  • polędwiczki 150g w sosie pieprzowym 100ml=21,90

  • polędwiczki 150g w sosie kurkowowo cebulowo maślanym na śmietanie100ml=21,90

  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych 150g=17,-

  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski=17,-

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie=17,-

  • kotlet dr faszerowany pieczarkami=17,-

  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czerwoną na ostro oraz salami po "węgiersku" =17,-

  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny świeżym zblanszowanym szpinakiem+czosnek=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w cieście naleśnikowym +sezam=17,-

  • rolada ze schabu w płaszczyku z boczku naszpikowana pistacjami =23,-

  • rolada wołowa=23,-

  • rolada drobiowa=19,-

  • rolada wieprzowa=19,-

  • kotlet drobiowy hawajski ananas+szynka konserwowa+por+ kukurydza z nutą curry=17,-

  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną i boczkiem w szynce szwarcwaldzkiej=22,-

  • rolada ze schabu faszerowana żurawiną gruszką i serem pleśniowym+orzechy włoskie w szynce szwarcwaldzkiej=23,-

  • rolada ze schabu faszerowana suszonymi pomidorami fetą oraz oliwkami=22,-

  • rolady z karkówki faszerowane cebulą i boczkiem=22,-

  • rolady dr faszerowane warzywami orientalnymi-5 smaków=22,-

  • udko/ćwiartka/ z kurczaka z pieca=17,-

  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem=19,-

  • udka kurczaka faszerowane duszonymi kurkami i szalotką=23,-

  • udka kurczaka faszerowane pieczarkami i serem żółtym=19,-

  • udka kurczaka faszerowane szpinakiem z białym serem mozarella=19,-

  • udko z kaczki z pieca=19,-

  • udko z kaczki w sosie śliwkowym 100ml=24,-

  • udko z kaczki lub pierś z kaczki w sosie teriyaki 100ml=24,-

  • piersi kacze 5 smaków w warzywach orientalnych+bambus=27,-

  • piersi kacze z pieca w musie żurawinowym=26,-

  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne=9,50

  • żeberka pieczone 100g=7,90

  • kapusta zasmażana z boczkiem+czosnek 100g=4,90

  • golonko gotowane 100g=5,90

    golonko pieczone 100g=6,90

  • kaczka w całości z pieca faszerowana jabłkami i rozmarynem 100g=8,90

  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula 200g=19,-

  • porcja pieczeni bawarskiej 150g w kapuście zasmażanej z czosnkiem 150g=23,-

  • pieczeń wieprzowa z udzca 150g=15,-

  • pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami 150g=17,-

  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami z rozmarynem=150g=17,-

  • Pieczeń z karczku 150g naszpikowana boczkiem =17,-

  • karczek po węgiersku150g w sosie paprykowym 100ml na ostro z cebulą =22,-

  • pieczeń ze schabu 150g w wiśniach 100ml=19,-

  • kotlet schabowy złocisty w panierce z bułki tartej =15,- lub panierce orzechowej=16,-

  • kotlet schabowy w placku ziemniaczanym+sos grzybowo-borowikowy=33,-

  • pieczeń cielęca 150g po staropolsku z cebulką dymką i czosnkiem w sosie własnym-maślano śmietanowym=29,-

  • pieczeń cielęca 150g w sosie borowikowym=29,-

  • sznycle cielęce 150g z jajkiem sadzonym i krążkiem cytryny=29,-

  • ozory wołowe 150g smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym 100ml=19,90

  • bogracz wołowy z kluseczkami 1litr=69,-

  • flaczki 1litr=58,-

  • leczo z kiełbasą 1litr=48,-

  • bigos 1litr=39,-

  • fasolka po bretońsku 1litr=39,-

  • grochówka 1litr=39,-

  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym 1litr=39,-

  • pstrąg filet w migdałach=17,-

  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli z masłem czosnkowym 1szt=29,-

  • dorsz filet w złotej panierce 100g=17,-

  • dorsz filet z czosnkiem niedzwiedzim w panierce naleśnikowej 100g=18,-

  • filet mintaj smażony w panierce panko 100g=8,-

  • filet mintal w złotej panierce z bułki tartej 100g=8,-

  • łosoś filet z rusztu 100g=18,-

  • łosoś filet 100g z rusztu na szpinaku z czosnkiem100g=24,- 

  • łosoś stek-dzwonka z rusztu 100g=14,-

  • pulpeciki rybne z dorsza w sosie pomidorowo koperkowym 1litr=75,-

  • ryba po grecku półmisek 500ml=49,90

CATERING - przekąski

  • półmisek plastry pieczeni szynki i sery rozmaite=0,50kg=39,90

  • koreczki serowe ,owocowe kabanos szynka salami mix itp.10szt=39,-

  • tatar kulki 100g z cebulką ogórkiem konserwowym w kosteczkę=15,-

  • śledż po japońsku ,jogurt+jabłko ,pod pierzynką z buraczków itp. porcja=8,50

  • rolada serowa kolorowa100g=7,50

  • pieczeń mięsna "rzymska" 1kg=45,-

  • w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana serkiem śmietanowym z czosnkiem lub kremem chrzanowym 1szt=8,50

  • połówka jajka faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami itp=4,90

  • pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp.1szt=9,50

  • pomidory zapiekane w piekarniku z mięsem mielonym ryżem pietruszką i serem mozarella itp1szt=9,50

  • rulony-słupki ogórki zielone faszerowane twarożkiem śmietanowym z rzodkiewką zieloną cebulką=4,50 

  • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=8,90

  • kawałki melona 12szt w szynce szwarcwaldzkiej z rukolą pomidorkiem koktailowym i białą mini mozarellą -1szt cały melon=68,-

  • pasztet wiejski zalany galaretą rosołową półmisek 5porcji=38,-

  • smalec domowy 0,50kg=18,-

  • pikantne kuleczki frykadelki mięsne w sezamie na wykałaczce wielkości orzecha włoskiego10szt faszerowane np. serem feta ,oliwkami ,salami lub papryką mix w sosie-dip bazyliowy 100ml =45,-

  • plastry schabu pieczonego faszerowanego śliwkami i morelami 0,50kg=38,-

  • schab pieczony w wiśniach podany w plastrach na zimno 0,50kg=38,

  • kuleczki serowe kolorowe np.w posypka ziołowa,sezamu,czarnuszki, ,wersji pikantnej ,łagodnej lub orzechowej mix 10szt=39,-

  • babeczki przekąskowe faszerowane mix pastami łosoś krewetki awokado tuńczyk pieczarka twarożek z dodatkami itp1szt=8,50

  • różyczki z ciasta francuskiego z salami i papryką 10szt=65,-

  • mini koszyczki babeczki z musem z maskarpone+mix kolorowe owocowe 10szt=65,-

  • mini bezowe ciasteczka z serkiem maskarpone i owocami 10szt=65,-

  • małe sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną 10szt=65,-

  • gniazdka boczku z wędzoną śliwką 10szt=45,-

  • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem 10szt=75,-

  • półmisek ryby po grecku 500ml =49,90

        SAŁATKI w kielichach DUŻY=59,- ŚREDNI=49-  MAŁY=39,-

  • PIECZARKOWA Z JAJKIEM
  • SAŁATKA Z LISTKAMI SZPINAKU POMIDORKIEM I JAJKIEM
  • SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM GRANATEM I FETĄ
  • SAŁATKA Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM JAJKIEM I AWOKADO
  • SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ ORAZ FETĄ
  • FRANCUSKA SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
  • SAŁATKA GYROS WARSTWOWA KOLOROWA 
  • Z PALUSZKAMI KRABOWYMI-SURIMI AWOKADO I JAJKIEM
  • RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
  • MIX SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM POMIDORKIEM KOKTAILOWYM OGÓRKIEM ZIELONYM I Z GRZANKAMI
  • Z BROKUŁAMI Z KURCZAKIEM GOTOWANYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM
  • GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NACIOWY NA SAŁACIE
  • ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ 
  • NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM,RUKOLĄ , BIAŁYM SEREM MOZZARELLA ORAZ SOSEM BALSAMICO
  • Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY SZALOTKA CZERWONA CEBULA KUKURYDZA NA SAŁACIE Z SOSEM MAJONEZOWYM 
  • GRECKA Z FETĄ
  • MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ ,PIERSIĄ KURCZAKA,PAPRYKĄ NA RYŻU
  • WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ KONSERWOWĄ WARSTWOWA   
  • SAŁATKA HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM 
  • SAŁATKA Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA+OGÓREK KONSERWOWY
  • ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z ZIEMNIAKAMI BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
  • WĘDZONA PIERŚ + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
  • TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM Z POMIDORKIEM+SOS JOGURTOWY  CZOSNKIEM  
  • SAŁATKA Z GRILOWNĄ PIERSIĄ KACZĄ Z GRUSZKĄ ŻURAWINĄ RUKOLĄ PŁATKAMI BURACZKÓW 
  • SAŁATKA JARZYNOWA   
  • SAŁATKI w kielichach DUŻY=65,- ŚREDNI=55-  MAŁY=45,-
    • SAŁATKA Z MAKARONEM CHIŃSKIM RYŻOWYM KREWETKAMI CZOSNKIEM NA MAŚLE PIETRUSZKĄ POMIDORKIEM CYTRYNĄ
    • MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM 

    Pekao  56 1240 4357 1111 0000 5314 5581

                    zamówienia przyjmujemy ;

                     -w restauracji RENATKA

                     -e-mail restauracja-renatka@wp.pl

                     -telefonicznie jedynie robimy rezerwacje dowozu na dany dzień i godzinę                                                                                                                    32-4213900 ; 604958311 

    reklamacje cateringu-potraw
    należy zgłosić w tym samym dniu
    ze względu na specyficzną grupe towarową
    do godz 22oo
    pod nr tel 32 4213900







                        
    RR

ST                

Strona Główna
MENU CATERING
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
GALERIA
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA