*************************************************************** 02/ koryto mięsne + sałatki np /10osób szaszłyki drobiowe z boczkiem z papryką cebulą kolorowe -3sz kotlet dr z gruszką i żurawiną w szynce szwarcwaldzkiej 2szt kotlet schabowy tradycyjny =2szt polędwiczki wp w sosie kurkowym-3 porcje udka drobiowe faszerowane fetą- 2szt kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie 2szt sałatka z torttellini 1ŚR kielich sałatka gyros z kurczakiem 1 ŚR kielich -
CAŁOŚĆ=423- ************************************************************** 03/półmisek mięsny+sałatki-np /10osób kotlety faszerowane pieczarkami 2szt kotlety de volaille serem żółtym w sezamie-2szt ser camembert panierowany + żurawina-2szt ozory wołowe w sosie musztardowym-3szt udka kacze pieczone- 3szt polędwiczki wp w sosie z zielonego pieprzu-3p sałatka grecka z fetą=1ŚR kielich sałatka makaronowa z kurkami=1ŚR kielich CAŁOŚĆ=438,- ****************************************************************  04/ przykładowy catering np10osób rolada wp 3szt rolada wołowa 3szt pieczeń wp z szynki 2szt kotlety schabowe tradycyjne w panierce=2szt kotlet de volaille z serem żółtym w sezamie=2szt polędwiczki wp w sosie kurkowym-3porcje kluski-10porcji sos z rolad 1,50 litra zestaw surówek:z kapusty czerwonej,mix sałat w sosie vinegret,buraczki 10p CAŁOŚĆ=599,- --------------------------------------------------- 05/ przykładowy catering 10 osób udka kacze z jabłkami zapiekane -3szt rolady wp – 3szt rolada dr faszerowana serem camembert +żurawina w szynce szwarcwaldzkiej -2szt pieczeń cielęca w sosie własnym maślanym-0,40kg kotlety dr faszerowane pieczarkami i serem żółtym-2szt polędwiczki wp w sosie kurkowym-0,40kg kluski białe i czarne - 10p sos pieczeniowy-1,5 litra kapusta czerwona,surówka z kapusty białej,buraczki -10p CAŁOŚĆ 620,- -------------------------------------------------- 06/ przykładowe menu catering-10 osób steki łososia z rusztu -3szt ser camembert w cięście francuskim+sos żurawinowy- 3szt kule dr faszerowane szpinakiem i serem feta-2szt kotlety de volaille z serem żołtym w sezamie-2szt kotlety drobiowe nadziewane warzywami orientalnymi -2szt sznycle z piersi indyczej w sosie śmietanowo pieczarkowym-3porcji mix sałat z pomidorkiem koktailowym w sosie vinegrt koperkowym=1D kielich CAŁOŚĆ=423,- ------------------------------------------------------------------------------ 07/ catering-przykładowy zestaw 10 osób kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt kotlet de volaille z serem w sezamie -3szt kotlet de volaille z masłem pietruszkowym-3szt /podajemy w całości/ nuggetsy drobiowe z posypką sera żółtego-3porcje zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt sałatka tortellini ze świeżym szpinakiem pomidorkiem i jajkiem-1ŚR kielich sałatka mix sałat z grilowanym kurczakiem-1ŚR kielich CAŁOŚĆ=515,-  08/ przykładowe menu-catering-zimne przkąski -10p półmisek : koreczków serowych-10szt koreczków z szynką-10szt jaja faszerowane mix -10 połówek jaj kurczak w galarecie-5szt roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt ptysie faszerowane serkiem +szczypiorek rzodkiewka itp-10szt CAŁOŚĆ=328,- -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 09/ catering-zestaw /np na 10 osób/ szaszłyki z karczku i boczku kolorowe-3szt kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt kule drobiowe faszerowane szpinakiem i białym serem mazzarella w panierce panko-2szt udka dr faszerowane kurkami-3szt kotlet schabowy w panierce migdałowej-2szt camembert z orzechami włoskimi i żurawiną zapiekany w cieście francuskim + sos żurawinowy-3szt CAŁOŚĆ 328,- ----------------------------------------------------- 10/ menu-catering /np na 10osób/GRILL żeberka pieczone-1/2kg w kapuście karczek pieczony z grila z cebulką-1/2kg skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich średni chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym CAŁOŚĆ=368,- ------------------------------------------------------------ 11/ zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób / schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-3zt kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-3szt rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce szwrcwaldzkiej-3szt kule drobiowe faszerowane serem mozzarella i szpinakiem-3szt sałatka z tortellini szynką serem kukurydza ogórkiem zielonym pomidorkiem -1ŚR kielich sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1ŚR kielich -
CAŁOŚĆ=433,- ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 12/ catering-menu /np na 12 osób/ rolady wp 4szt rolady wołowe=4szt kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt kotlet faszerowany pieczarkami -2szt udka z kaczki pieczone-3szt polędwiczki wp w sosie kurkowym-4szt kluski białe i czarne-12porcji sos pieczeniowy-2litry kapusta czerwona ,surówka z białej kapusty,buraczki-12p -
CAŁOŚĆ=830,-
13/ catering przykładowy /np na 10 osób / udka z kaczki pieczone w jabłkach -3szt kotlety de vilaille faszerowane brokułami i serem żółtym w płatkach migdałowych-2szt policzki wołowe z musztardą francuską-3szt cielęcina w sosie kurkowym -3szt camembert w cieście francuskim z orzechami włoskimi i żurawiną+sos żurawinowy-2szt steki z łososia z rusztu z masełkiem i cytryną -2szt mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym-ŚR kielich sałatka z pieczonym burakiem karmeliowaną gruszką -ŚR kielich CAŁOŚĆ=548,- ------------------------------------------------------------
15/ zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób / półmisek mięs pieczonych w plastrach na zimno+szyneki 3 rodzaje i sery mix - 0,50kg śledz po japońsku-7szt rożki z szynki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie-5szt ozór wołowy w galarecie-5szt tatar z cebulką i ogórkiem konserwowym-0,40kg jajka faszerowane mix-10połówek -
CAŁOŚĆ=328,- -------------------------------------------------- 16/ zestaw przekąski na imprezę / np. 10 osób/ ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,papryką ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=10szt sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną =10szt pizzerinki mix kolorowe=10szt roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem=10szt CAŁOŚĆ=384,- nowe ceny 02-stycznia 2025r półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /; kule drobiowe ze szpinakiem i białym serem mozarella-19,- polędwiczki 150g wieprzowe w sosie grzybowo-borowikowym 100ml=29,90 polędwiczki 150g w sosie pieprzowym 100ml=29,90 polędwiczki 150g w sosie kurkowowo cebulowo maślanym na śmietanie100ml=29,90 pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych 150g=22,- ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski=19,- kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie=19,- kotlet dr faszerowany pieczarkami=19,- kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki=19,- kotlet z piersi kurczaka z papryką czerwoną na ostro oraz salami po "węgiersku" =19,- kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz oliwkami po "grecku"=19,- kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką=19,- kotlet z piersi kurczaka faszerowny świeżym zblanszowanym szpinakiem+czosnek=19,- kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w cieście naleśnikowym +sezam=19,- rolada ze schabu w płaszczyku z boczku naszpikowana pistacjami =28,- rolada wołowa=27,- rolada drobiowa=22,- rolada wieprzowa=22,- kotlet drobiowy hawajski ananas+szynka konserwowa+por+ kukurydza z nutą curry=19,- rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną i boczkiem w szynce szwarcwaldzkiej=27,- rolada ze schabu faszerowana żurawiną gruszką i serem pleśniowym+orzechy włoskie w szynce szwarcwaldzkiej=27,- rolada ze schabu faszerowana suszonymi pomidorami fetą oraz oliwkami=25,- rolady z karkówki faszerowane cebulą i boczkiem=25,- rolady dr faszerowane warzywami orientalnymi-5 smaków=25,- udko/ćwiartka/ z kurczaka z pieca=19,- udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem=19,- udka kurczaka faszerowane duszonymi kurkami i szalotką=25,- udka kurczaka faszerowane pieczarkami i serem żółtym=19,- udka kurczaka faszerowane szpinakiem z białym serem mozarella=19,- udko z kaczki z pieca=24,- udko z kaczki w sosie śliwkowym 100ml=29,- piersi kacze 5 smaków w warzywach orientalnych+bambus=33,- piersi kacze z pieca w musie żurawinowym=33,- pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne=12,- żeberka pieczone 200g=19,- kapusta zasmażana z boczkiem+czosnek 200g=9,50 golonko gotowane 100g=6,90 golonko pieczone 100g=7,90 szaszłyk drobiowy+boczek+cebula 200g=19,- porcja pieczeni bawarskiej 200g w kapuście zasmażanej z czosnkiem 200g=29,- pieczeń wieprzowa z udzca 150g=19,- pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami 150g=19,- pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami z rozmarynem=150g=19,- | Pieczeń z karczku 150g naszpikowana boczkiem =19,- karczek po węgiersku150g w sosie paprykowym 100ml na ostro z cebulą =23,- pieczeń ze schabu 150g w wiśniach 100ml=19,- kotlet schabowy złocisty w panierce z bułki tartej =17,- lub panierce orzechowej=19,- kotlet schabowy w placku ziemniaczanym+sos grzybowo-borowikowy=39,- pieczeń cielęca 150g po staropolsku z cebulką dymką i czosnkiem w sosie własnym-maślano śmietanowym=35,- pieczeń cielęca 150g w sosie borowikowym=35,- pieczeń cielęca na masełku w sosie kurkowo-śmietanowym=35,- ozory150g wołowe smażone w maśle w sosie musztardowym lub chrzanowym 100ml=33,- bogracz wołowy z kluseczkami 1litr=68,- flaczki 1litr=55,- leczo z kiełbasą 1litr=55,- bigos 1litr=55,- fasolka po bretońsku 1litr=55,- grochówka 1litr=55,- potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym 1litr=55,- filet z pstrąga łososiowego w migdałach 180g=23,- pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli z masłem czosnkowym 1szt=29,- dorsz filet w złotej panierce 100g=18,- dorsz filet z czosnkiem niedzwiedzim w mące zapiekany na maśle 100g=18,- filet mintaj smażony w panierce panko 150g=14,- filet mintal w złotej panierce z bułki tartej 150g=14,- łosoś filet z rusztu 150g=28,- łosoś filet 150g z rusztu na szpinaku z czosnkiem150g=36,- łosoś stek-dzwonka z rusztu 180 g=24,- ryba po grecku półmisek 500ml=39,90 CATERING - przekąski półmisek plastry pieczeni szynki i sery rozmaite=0,50kg=43,90 koreczki serowe ,owocowe kabanos szynka salami mix itp.10szt=49,- tatar kulki 100g z cebulką ogórkiem konserwowym w kosteczkę=15,- śledż po japońsku =9,90 śledzik pod pierzynką z buraczków itp. porcja=9,90 rolada serowa kolorowa100g=7,50 pieczeń mięsna "rzymska" owinięta plastrami boczku 0,50kg=45,- schab ze śliwką w całości 500g=45,00 schab pieczony w wiśniach podany w plastrach na zimno 0,50kg=45,- pieczeń rzymska mięsna z żurawiną w całości 500g=45,00 pieczeń z karczku naszpikowany czosnkiem w całości 500g=45,- w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana serkiem śmietanowym z czosnkiem lub kremem chrzanowym 1szt=9,50 połówka jajka faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami itp=5,90 pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp.1szt=10,50 pomidory zapiekane w piekarniku z mięsem mielonym ryżem pietruszką i serem mozarella itp1szt=10,50 rulony-słupki ogórki zielone faszerowane twarożkiem śmietanowym z rzodkiewką zieloną cebulką=6,50 ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=9,90 kawałki melona 12szt w szynce szwarcwaldzkiej z rukolą pomidorkiem koktailowym i białą mini mozarellą -1szt cały melon=88,- smalec domowy 0,50kg=19,- pikantne kuleczki frykadelki mięsne w sezamie na wykałaczce wielkości orzecha włoskiego 7szt faszerowane np. serem feta ,oliwkami ,salami lub papryką mix w sosie-dip bazyliowy 100ml =45,- kuleczki serowe kolorowe np.w posypka ziołowa,sezamu,czarnuszki, ,wersji pikantnej ,łagodnej lub orzechowej mix 10szt=59,- babeczki przekąskowe faszerowane mix pastami łosoś krewetki awokado tuńczyk pieczarka twarożek z dodatkami itp1szt=8,50 różyczki z ciasta francuskiego z salami i papryką 10szt=75,- małe sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną 10szt=85,- gniazdka boczku z wędzoną śliwką 10szt=55,- roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem 10szt=75,- półmisek ryby po grecku 500ml =39,90 |
|
SAŁATKI w kielichach DUŻY=59,- ŚREDNI=49- MAŁY=39,- - PIECZARKOWA Z JAJKIEM
- SAŁATKA Z LISTKAMI SZPINAKU POMIDORKIEM I JAJKIEM
- SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM GRANATEM I FETĄ
- SAŁATKA Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM JAJKIEM I AWOKADO
- SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ ORAZ FETĄ
- FRANCUSKA SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
- Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
- Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
- SAŁATKA GYROS WARSTWOWA KOLOROWA
- Z PALUSZKAMI KRABOWYMI-SURIMI AWOKADO I JAJKIEM
- RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
- MIX SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM POMIDORKIEM KOKTAILOWYM OGÓRKIEM ZIELONYM I Z GRZANKAMI
- Z BROKUŁAMI Z KURCZAKIEM GOTOWANYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM
- GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NACIOWY NA SAŁACIE
- ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ
- NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM,RUKOLĄ , BIAŁYM SEREM MOZZARELLA ORAZ SOSEM BALSAMICO
- Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY SZALOTKA CZERWONA CEBULA KUKURYDZA NA SAŁACIE Z SOSEM MAJONEZOWYM
- GRECKA Z FETĄ
- MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ ,PIERSIĄ KURCZAKA,PAPRYKĄ NA RYŻU
- WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ KONSERWOWĄ WARSTWOWA
- SAŁATKA HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM
- SAŁATKA Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA+OGÓREK KONSERWOWY
- ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z ZIEMNIAKAMI BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
- WĘDZONA PIERŚ + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
- TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM Z POMIDORKIEM+SOS JOGURTOWY CZOSNKIEM
- SAŁATKA Z GRILOWNĄ PIERSIĄ KACZĄ Z GRUSZKĄ ŻURAWINĄ RUKOLĄ PŁATKAMI BURACZKÓW
- SAŁATKA JARZYNOWA
|
SAŁATKI w kielichach DUŻY=65,- ŚREDNI=55- MAŁY=45,- - SAŁATKA Z MAKARONEM CHIŃSKIM RYŻOWYM KREWETKAMI CZOSNKIEM NA MAŚLE PIETRUSZKĄ POMIDORKIEM CYTRYNĄ
- MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581 zamówienia przyjmujemy ; -w restauracji RENATKA -e-mail restauracja-renatka@wp.pl -telefonicznie jedynie robimy rezerwacje dowozu na dany dzień i godzinę 32-4213900 ;693546850 | reklamacje cateringu-potraw należy zgłosić w tym samym dniu ze względu na specyficzną grupe towarową do godz 22oo pod nr tel 32 4213900 ; 693546850 RR |
|
|
|
|