MENU ¦WI¡TECZNE-WIELKANOC

                    

MENU wielkanocne 2025 

ZUPY ;1litr=57,90

barszcz bia³y z chrzanem , jajkiem/3szt/ i kie³bas± bia³±/talarki 100g/
tradycyjny ¿urek na zakwasie z jajkiem 3szt i kie³bas± bia³± talarki /100g/
¿urek z grzybkiem suszonym jajka przepiórcze /8szt/ i wêdzonk± sopock± w kostkê /100g/
rosó³ z makaronem rêcznie robionym
ZUPY WEGE ; bez wywaru miêsnego-zupa krem kurkowa z kurek z groszkiem ptysiowym

DANIA G£ÓWNE;

polêdwiczka wp 150g +sos kurkowo cebulowy 100ml=29,90
udka drobiowe faszerowane kurkami i szalotk±1szt=25,90
udka kacze pieczone z rozmarynem 1szt=25,90
piersi kacze z pieca+mus ¿urawina 1szt=33,90
rolady wieprzowa bez sosu 1szt=22,90
rolady wo³owe bez sosu 1szt=27,90
pieczeñ z polêdwicy sopockiej 0,5kg+kapusta zasma¿ana z kiszonej 0,5kg=79,-
ozory wo³owe 0,5kg w sosie chrzanowym 0,5litra=79,-
sos z rolad 1litr= 45,90 0,5l=27,90
kotlety de volaille faszerowany pieczarkami+ser ¿o³ty 1szt=22,90
kotlety de volaille faszerowane serem ¿ó³tym w sezamie 1szt=22,90
kule drobiowe faszerowane szpinakiem i bia³ym serem mozarella w panierce=22,90
bogracz wo³owy z kluseczkami 1litr=79,90 ; 05litra=45,90
³oso¶ dzwonka z rusztu 200g=32,-
pstr±g z³ocisty sma¿ony na ma¶le klarowanym w ca³o¶ci 1szt=29,90
bigos my¶liwski z ja³owcem 0,5kg=35,90
krokiety z miêsem lub pieczarkami i serem ¿ó³tym/120g/ 1szt=11,90
krokiety 6szt /120g/=64,-
barszcz czerwony swojski czysty 1litr=24,90
kluski ugotowane lub kluski surowe /bia³e lub czarne/ 10szt=11,-
kapusta czerwona surówka lub buraczki porcja 0,5kg=26,-


PRZEK¡SKI NA ZIMNO;

pieczeñ rzymska z kaczk± ,¿urawin± oraz z pistacjami
zawiniêta w boczku 0,50kg=69,-
patera miês pieczonych mix-w plastrach z chrzanem i æwik³± 0,5kg=69,-
galaretka z ozorkiem lub kurczaka 5szt=45,90
ro¿ki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie 5szt=45,90
¶ledzik po japoñsku z jajkiem 4szt=45,90 1szt=12,50
po³ówki jajka faszerowane pastami 10szt= 49,- w tym pasty po 2szt;
-z wêdzonym ³ososiem+ogórek zielony+koperek
-z pieczarkami i cebulk± zielon±
-z past± jajeczn± i szczypiorkiem
-past± z tuñczyka+ogórek kiszony
-pasta jajeczna+ró¿a z salami

SA£ATKI 1 litr=69,90 ; 05litra=39,90

-pieczarkowa z jajkiem cebulk± i majonezem
-ry¿owa z kurczakiem i pra¿onym s³onecznikiem na ma¶le
-z broku³ami z jajkiem w sosie majonezowo czosnkowym
-tortellini z jajkiem z ogórkiem zielonym pomidorkiem sos jugurtowo czosnkowy cebulka zielona
-sa³atka jarzynowa z dekoracj± jajek

ZAMÓWIENIA ;
przyjmujemy do 15 kwietnia 2025 w restauracji lub na e-mail restauracja-renatka@wp.pl
Dania wydajemy po ustaleniu godziny odbioru lub dowozu w dn 18 kwietnia w godz 12oo-19oo lub w Wielk± sobotê w godz 09oo-13oo z odbiorem w³asnym lub z dowozem za dop³at±=45,- do 8km w lub wg ustaleñ na dalsze trasy.
wszystkie potrawy wydajemy na zimno w opakowaniach p³atnych jednorazowych na pó³miskach aluminiowych lub innych opakowaniach jednorazowych wg asorymentu.
Porcje wydajemy ilo¶ciowo jak w cenniku na szt lub minimalnie 0,5kg lub 0,5l
         tel324213900 ; 694546850 ; 604958311


 

Strona G³ówna
MENU CATERING
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYK£ADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓ£ menu regulamin-Rybnik
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla ka¿dego
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDU£TOWY-PSZÓW-WODZI
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDU£TOWY-WODZIS£AW-PSZÓW itd
MENU ¦WI¡TECZNE-WIELKANOC
OBIADY-TANIE POSI£KI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
GALERIA
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przyk³adowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba pi±tkowa restauracja-RENATKA Rybnik
MENU ¦WI¡TECZNE -WIGILIA
OFERTA-dodaj swoj± opiniê
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
AKTUALNO¦CI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tê¿ni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZʦCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIÊZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyró¿nienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA